Kapasilla mielenkiintoinen kesä

06.08.2014 | Kirjoitukset

Kapasen perheen kesä kuluu harjoittelun merkeissä. Kasperilla on varaustilaisuuden myötä edessään uusia haasteita, ja Sami-isäkin kulkee välillä harjoituksissa mukana.

– Kassun kanssa on muutaman kerran tullut jotain harjoitusta tehtyä. Kyllä tässä huomaa, että kroppa on aika loppu. Ei ainakaan vielä pala mieli palata kaukaloon, isä-Kapanen naureskelee.

Millaiset fiilikset tärkeä kesä tuo perheeseen? Kumpi jännittää enemmän, isä vai poika?

– Ei sitä ehkä niin jännitetä. Mielenkiinnolla seurataan. Kassu on ollut innokkas harjoittelemaan ja tekemään kaikkea. Halu kehittyä on kova.

KalPan osalta päättynyt kausi oli pettymys. Menneet on kuitekin jo pyyhitty pois mielestä, ja tekeminen suunnattu kohti tulevaa kautta.

– Ne on siirretty pois ajatuksista. Oli haastava kausi, mutta turha sitä on murehtia. Tulevaisuus näyttää taas lupaavalta.

Hyvien lähtöasemien eteen tehdään kaikkemme kesän aikana, Kapanen kertoo.

Tulevalle kiekkokaudelle uutta ilmettä tuo kuolleista herätetty Mestarien liiga, CHL. Myös Kapanen odottaa uutta formaattia innolla.

– Sinne varmasti jokainen seura lähtee kovilla tavoitteilla. Hyvä formaatti jossa hienoa olla mukana. Joukkueiden lisäksi myös itse sarjalla on haaste löytää tiensä kiekkoväen parissa. Kiehtova kokonaisuus.

KUOPIOSSA HYVÄT NÄKYMÄT

Heikosta viime kaudesta huolimatta KalPa on ollut tuttu näky liigan kärkikahinoissa edellisinä vuosina. Myös KuPS on jalkapallon puolella ajoittain väläytellyt eurokentilläkin. Kapanen näkeekin kuopiolaisen urheilun tulevaisuudessa valoa.

– Välillä on aaltoliikettä, huippu-urheilussa on vaikea pysyä aivan kärjessä. On kuitenkin oltava kärsivällinen ja nähtävä tulevaisuus.

– Nauttikaa hyvistä hetkistä ja olkaa kärsivällisiä. Kannattajia tarvitaan vaikeillakin hetkillä.

Mikkeli

Kuopio

Lahti