Lahti Energia Lahden ToriSportin pääyhteistyökumppaniksi

12.07.2019 | Yleinen

Lahti Energia näkyy ja kuuluu jälleen ToriSport Lahden pääyhteistyökumppanina. Lahti Energia-päivää vietetään heti avauspäivänä keskiviikkona 24.7. , jolloin Lahti Energia tarjoaa sadalle ensimmäiselle lapselle popcornit ja saattaa kävijöille löytyä vähän yllätyslahjaakin!

Kuten Mikkelissäkin, tämän vuoden uudistuksena ToriSporteissa ei enää nähdä lajiesittelyjä. Koko tapahtuman aukioloaikana, jota on pidennetty tunnilla, pääsee yleisö leikkimään ja liikkumaan myös isolle areenalle. ToriSport Lahdessa 24.-27.7. (Ke-pe 10-18 ja la 10-15). Ohjelman hienoja bonuksia tulee olemaan mm. lauantain ilmaiset hieronnat ja tanssiesitykset.

Haastattelussa Lahti Energian Anne Tuovinen ja Janina Jokimies

Olette ToriSportin pääyhteistyökumppani. Mitä ToriSport merkitsee Lahti Energialle?

Lasten ja nuorten liikunnan ja urheilun tukeminen on Lahti Energialle tärkeää. Olemme monen paikallisen urheiluseuran ja tapahtuman yhteistyökumppani. ToriSport on yksi monista tavoistamme liikuttaa lapsia ja nuoria. 

Lahti tunnetaan urheilukaupunkina, ja liikkuminen on äärimmäisen tärkeää kaikille. Missä ja miten te, Anne Tuovinen ja Janina Jokimies, tykkäätte liikkua Lahdessa?

Anne: Lahti on luonto- ja urheilukaupunki, joka tarjoaa vaihtelevan maaston ulkona liikkujalle sekä loputtomasti lajivaihtoehtoja niin yksilö- kuin ryhmäliikuntaan. Liikun itse kesällä etenkin ulkoilmassa: metsässä vaellellen ja vesillä meloen ja veneellä. Talvisaikaan peruskunto pysyy yllä lenkkeillen, jumpaten ja kuntonyrkkeillen.

Janina: Lahdessa on paljon hyviä lenkkeilymaastoja. Suosikkejani ovat Radiomäki, Urheilukeskus, Pikku-Vesijärven puisto, satamaraitti ja Mukkulan kartanon alue. Kesäisin käyn myös puistojumpissa, joita Lahdessa onkin tarjolla melkoinen määrä! Läpi vuoden viihdyn puolestaan tanssin ja kamppailulajien parissa. 

Lahti Energian kesäiset liikuntaterveiset?

Ota hyvä mieli auringosta,

onnen korsi heinikosta.

Nosta ilonpilke silmäkulmaan;

löytyy ratkaisukin joka pulmaan.

Mikkeli

Kuopio

Lahti