Onnistunut ToriSport-viikko Mikkelissä!

23.06.2015 | Yleinen

                                                   kuva3_Mikkeli2015

 

Moi kaikille!  

 

ToriSport-kausi saatiin käyntiin Mikkelistä onnistuneesti. Kelit suosivat muutamaa pisaraa lukuunottamatta koko tapahtuman ajan ja kaikilla osallistujilla oli hauskaa liikunnan ja lajikokeilujen parissa.

Uusia lajeja oli taas mukana: miekkailu ja crossfit keräsivät mukavasti yleisöä tapahtuma-alueelle ja yksittäisenä tapahtumana suurimman yleisömäärän keräsi koirien agilitynäytös, jota oli paikanpäällä seuraamassa arviolta 600 katselijaa.

Toisen kerran toteutettu Lasten Katu keräsi myös aurinkoisena lauantaina jatkuvan virran lapsiperheitä ja vähän vanhempiakin ihmettelemään poliisi- ja paloautoja sekä kokeilemaan mm. rallisimulaattoria.

Yleisöä kävi ToriSport-tapahtumassa tasaisena virtana ja liikuttelimme jälleen tuhansia lapsia ja nuoria. Lauantai oli kävijämäärältään historiamme paras päivä, tottakai upea sää auttoi asiaa! Arvio kokonaiskävijämäärästä liikkuu 10000-12000 välillä. Tähän olemme todella tyytyväisiä ja haluamme kiittää kaikkia kävijöitä.

Hyväntekeväisyysillanvietosta kerättiin pottiin tasaraha 500€, joka on päätetty tänä vuonna jakaa päiväkotien urheiluvälineiden uusimiseen.

 Isot kiitokset Mikkelin kaupungille sekä kaikille tapahtumaa tukeneille yhteistyökumppaneille!

Ilman teitä ToriSport-tapahtumaa ei järjestettäisi!

Kuopiossa ja Lahdessa tavataan! 

(Kuopio 8.7.-11.7./Lahti 29.7.-1.8.)

Terveisin,

ToriSport-tiimi

kuva1_Mikkeli2015

Mikkeli

Kuopio

Lahti