Torisport Oy

ToriSport tapahtumat saivat alkunsa vuonna 2012, jolloin ensimmäinen tapahtuma-alue rakentui Mikkelin torille.

Ennen sitä oli pelkkä kaveriporukan saama idea toreilla pelaamisesta ja liikkumisesta jalostunut jo aika paljon eteenpäin.

ToriSport-tapahtuma esittelee eri urheilulajeja paikallisten toimijoiden kanssa näytösotteluilla, lajikokeiluilla ja opastuksella. Ihmisille tuodaan tietoa alueen harrastusmahdollisuuksista sekä liikutaan ja leikitään hymy huulilla ja pilke silmäkulmassa. ToriSport-tapahtumasta saa parhaan kuvan katsomalla sivuiltamme tai Facebookista/Torisport kuvia ja videoita.

ToriSport Oy perustettiin ensimmäisen tapahtuman jälkeen vuonna 2013 helpottamaan käytännön asioiden hoitamista. Perustajajäseninä olivat tuolloin Hasse Eranka, Juha-Matti Murtonen ja Janne Moilanen; lapsuuden pelikaverit jalkapallon parista. Nykyään yrityksen toiminta on siirtynyt kokonaan Janne Moilaselle muiden perustajajäsenien henkilökohtaisten työkiireiden takia.

 

2014 ToriSport-tapahtumaa oli kehitetty jo siihen pisteeseen, että kyselyitä alkoi tulla Mikkelin ulkopuoleltakin. Haaveemme toteutui kahden Mikkelin vuoden ja tapahtuman jälkeen, kun Kuopion kaupunki halusi tapahtumamme elävöittämään juuri avattua uutta toria. Tämän jälkeen olemme olleet myös Kauppakeskus Matkuksen pihalla Kuopiossa sekä  Lahden torilla ja nyt 2019 uutena paikkana Kouvola ja Kauppakeskus Veturin piha-alue.

Alusta asti olemme pitäneet tärkeänä, että ToriSport-tapahtumat ovat ilmaisia, jolloin kaikille tulee mahdolliseksi tulla kokeilemaan ja seuraamaan tapahtumia. Tämän ilmaisuuden turvaamiseksi tarvitsemme joka vuosi yhteistyökumppaneita, joiden avulla pystymme tapahtumat tuottamaan. 

Mottomme on:

JOS YKSIKIN LAPSI SAA KIPINÄN LIIKKUMISEEN JA URHEILUUN TORISPORT-TAPAHTUMASSA, OLEMME ONNISTUNEET!

 

ToriSport vuokraa ja tuottaa myös pienempiä tapahtumia, kuten liikunnallista LastenMaailmaa. Jos yrityksesi haluaa piristää avajaisia, synttäreitä yms., niin ota yhteyttä!

 

Tervetuloa mukaan!

Terveisin,

Janne Moilanen

ToriSport Oy

 

Mikkeli

Kuopio

Lahti