Info

Torisport Oy:n toiminta alkoi vuonna 2013 kolmen jalkapallokaveruksen toimesta, joiden ideana oli tuottaa Mikkelin torille liikuntatapahtuma, ToriSport. Kolmesta perustajajäsenestä on enää jäljellä yksi, mutta nykyään yhtiö tuottaa jo useita kymmeniä lasten ja koko perheen liikuntatapahtumia ympäri Suomea.

Torisport Oy omistaa ja hallinnoi myös Mikkelissä sijaitsevaa LähiTapiola Areenaa, jossa pelataan jalkapalloa, liikutaan ja järjestetään synttäreitä ja muita tapahtumia. Uudistusten myötä Areenaa voidaan nykyään käyttää jopa 400 hengen tapahtumiin.

Lähitapiola areena

LähiTapiola Areena tarjoaa hienot puitteet jalkapallolle, kuntoilulle, leikille ja tapahtumille.

Katso vuorot

Padel Mikkeli

Padel Mikkeli nyt avattu LähiTapioala Areenan vieressä!

Lue lisää

Uutiset

Rinta-Joupin Autoliike ja ToriSport sopimukseen!

Rinta-Joupin Autoliike ja ToriSport sopimukseen!

ToriSport Padel Mikkeli on seuraavat 3 vuotta Rinta-Jouppi Padel Mikkeli! ToriSport Oy ja Rinta-Joupin Autoliike ovat tehneet kolmivuotisen nimioikeussopimuksen Kalevankankaalla sijaitsevasta ToriSportin padelkentästä. Yhteistyö sisältää myös uuden upean yritysleasingajoneuvon, BMW X3 hybridin, ToriSportin käyttöön koko sopimuskauden ajaksi. ”Uudella tyylikkäällä ja laadukkaalla autolla pääsemme hoitamaan myynti- ja markkinointikäyntejä sekä tapahtumatuotantoja ympäri Suomea” – kertoo ToriSport Oy:n […]

Lue lisää