Rinta-Jouppi Padel Mikkeli

SUOSITTU PADEL NYT MIKKELISSÄ

ToriSport Padel Mikkeli on seuraavat 3 vuotta Rinta-Jouppi Padel Mikkeli!

ToriSport Oy ja Rinta-Joupin Autoliike ovat tehneet kolmivuotisen nimioikeussopimuksen Kalevankaalla sijaitsevasta ToriSportin padelkentästä.

ToriSport tarjoaa nyt suositun padelin Mikkelissä. Padel on mailapeli, jonka säännöt ja pelikenttä on yhdistelmä perinteistä tennistä ja squashia. Padel-kentän koko 20 m x 10 m ja se muistuttaa pientä tenniskenttään. Rajaviivojen sijasta kenttää rajoittavat seinät. Pallo saa pelissä tietyin rajoituksin osua seinään ja kimmota siitä, kuten squashissa. Padelia pelataan aina nelinpelinä, joten se on myös hauska yhteinen kuntoilumuoto kavereiden kesken. Harjoituspelinä padelia voi pelata myös kaksinpelinä.

Rinta-Jouppi Padel Mikkelin kenttä sijaitsee ulkona rauhallisella alueella luonnon keskellä Kalevankankaan luonnonsuojelualueella.

Muut urheilu- ja liikuntapaikat, kuten LähiTapiola Areena, Mikkelin Ravirata, Saimaa Stadium, jäähallit ja uusi jalkapallohalli sekä upeat ulkoilureitit ovat kentän välittömässä läheisyydessä Kalevankankaalla. Järjestämme kesäviikonloppuisin tapahtumia kentän vierestä löytyvällä Areenalla, jolloin koko perhe voi tulla viihtymään alueelle samaan aikaan! Tervetuloa pelemaan padelia sekä viihtymään muiden aktiviteettien parissa!

PADEL-KENTÄN AUKIOLOAJAT

joka päivä 06-23

PADEL-HINNASTO

ARKISIN 06-16: 28 €/h
ARKISIN 16-21: 32 €/h
ARKISIN 21-23: 28 €/h
VIIKONLOPPUISIN 06-23: 32 €/h

VUOKRAMAILAT 4€/vuoro/maila
Maksu mobilepayna numeroon 045-2086680. Mailat löytyvät mustasta laatikosta kentän vierestä. Saat koodin sähköpostiisi, kun olet tehnyt kenttävarauksen. Koodilla pystyt avaamaan harmaan avainboxin, joka on kiinni kentän reunassa. Sieltä löytyy avain, jolla musta mailalaatikko aukeaa. Huolehdithan mailat ja pallot takaisin boxiin ja lukitse laatikko.

Pallot

Uudet pallotuubit varustelaatikosta maksamalla 7€ mobilepayna 045-2086680.

PADEL VALMENNUS JA KURSSIT

Janne Jukarainen / 044 977 2652

 • Suomen Padelliiton puheenjohtaja
 • Koulutettu padelohjaaja
 • Liikunnan ammattitutkinto
 • Valmennuskokemusta useista lajeista
 • Edustanut Suomea padelin seniorimaajoukkueessa EM- ja MM-kilpailuissa

KENTÄN SIJAINTI

Padel-kenttä sijaitsee Kalevankankaantie 5, 50120 Mikkeli

VAKIOVUOROT
Vakiovuoroja voi varata numerosta 045 208 6680. Hinta 30€/tunti.

Myös liikuntaeduilla voi maksaa padelvuoron. Meillä käy Edenred, ePassi ja Smartum. Soita tai laita viestiä haluamastasi vuorosta, niin saat lisäohjeet.

YHTEYSTIEDOT
Janne Moilanen / 045-2086680

PADELIN SÄÄNNÖT

 • Pisteet lasketaa padelissa samoin kuin tenniksessä
 • Pelataan aina nelinpelinä 2 vs 2
 • Harjoituspelinä voi olla kaksinpeli
 • Syöttö alakautta, 2 mahdollisuutta, syöttöviivan takaa vastustajan syöttöruutuun ristikkäiselle puolelle.
 • Syötönpalautuksen jälkeen palloa saa lyödä suoraan ilmasta tai pompun kautta. Myös pompun jälkeen oman lasiseinän kautta tai suoraan ilmasta oman lasiseinän kautta vastustajan kenttään.
 • Palloa ei saa kuitenkaan lyödä verkkoseinän kautta vastustajan puolelle.
 • Pallo saa pompata padelissa maahan vain kerran ennen lyöntiä vastustajan puolelle ja sen tulee pompata kerran maassa ennen, kuin se osuu seiniin.

Lue lisää padelin säännöt

Padelin Mikkelissä tarjoaa ToriSport

Tule kokeilemaan mielenkiintoista uutta mailapeliä, padelia, nyt ensimmäisenä Mikkelissä! Kenttä auki joka päivä klo 06-23. Peliä voit harjoitella kaksinpelinä, mutta parhaimmillaan padel on nelinpelinä.

ToriSport Areena

ToriSport Areena tarjoaa hienot puitteet jalkapallolle, kuntoilulle, leikille ja tapahtumille.

Katso vuorot

Padel Mikkeli

Padel Mikkeli nyt avattu ToriSport Areenan vieressä!

Lue lisää

Uutiset

PomppuMaailma Mikkeliin

PomppuMaailma Mikkeliin

PomppuMaailma saapuu Mikkelin Saimaa Stadiumille! Suuren suosion saavuttanut Suomen suurin liikkuva sisäleikkipuisto, PomppuMaailma, päättää tämän vuoden kiertueensa Mikkeliin. Uudella tapahtumapaikalla, Saimaa Stadiumilla, liikutaan, leikitään ja riehutaan vuoden viimeiset päivät 26.12.-31.12. PomppuMaailma on Pop-up sisähuvipuisto, joka rakentuu erilaisten ilmatäytteisten viihdelaitteiden ympärille.Alueelta löytyy lisäksi paljon erilaisia pelejä ja laitteita kaikenikäisille sekä alle 4-vuotiaille oma alue. Joululoma-tarjouksena saa Pomppurannekkeella touhuta jopa 6 […]

Lue lisää
Liikkuva LastenMaailma-kiertue

Liikkuva LastenMaailma-kiertue

Alkukesän tapahtumapaikat julkaistu Taas mennään! ToriSportin Liikkuva LastenMaailma-kiertue jatkaa kulkuaan Siilinjärven torille. Alla alkukesän tapahtumapaikkakunnat 6.-8.6. SIILINJÄRVI, tori (vapaa pääsy) ma 10-19/ ti 10-19/ ke 10-18 Tapahtuman tarjoaa Siilinjärven kunta. Menossa mukana Forenom. 10.-11.6. KANGASNIEMI, Kansis-keskuksen tekonurmi (vapaa pääsy) pe 10-19/ la 10-16 Tapahtuman tarjoaa Kangasniemen kunta 14.-16.6. KUOPIO, Satamatori (vapaa pääsy) ti-to 10-18 Tapahtuman […]

Lue lisää