Padel Mikkeli

SUOSITTU PADEL NYT MIKKELISSÄ

ToriSport tarjoaa nyt suositun padelin Mikkelissä. Padel on mailapeli, jonka säännöt ja pelikenttä on yhdistelmä perinteistä tennistä ja squashia. Padel-kentän koko 20 m x 10 m ja se muistuttaa pientä tenniskenttään. Rajaviivojen sijasta kenttää rajoittavat seinät. Pallo saa pelissä tietyin rajoituksin osua seinään ja kimmota siitä, kuten squashissa. Padelia pelataan aina nelinpelinä, joten se on myös hauska yhteinen kuntoilumuoto kavereiden kesken. Harjoituspelinä padelia voi pelata myös kaksinpelinä.

ToriSport Padel Mikkelin kenttä sijaitsee ulkona rauhallisella alueella luonnon keskellä Kalevankankaan luonnonsuojelualueella.

Muut urheilu- ja liikuntapaikat, kuten LähiTapiola Areena, Mikkelin Ravirata, Saimaa Stadium, jäähallit ja uusi jalkapallohalli sekä upeat ulkoilureitit ovat kentän välittömässä läheisyydessä Kalevankankaalla. Järjestämme kesäviikonloppuisin tapahtumia kentän vierestä löytyvällä Areenalla, jolloin koko perhe voi tulla viihtymään alueelle samaan aikaan! Tervetuloa pelemaan padelia sekä viihtymään muiden aktiviteettien parissa!

PADEL-KENTÄN AUKIOLOAJAT

joka päivä 06-23

PADEL-HINNASTO

ARKISIN 06-16: 28 €/h
ARKISIN 16-21: 32 €/h
ARKISIN 21-23: 28 €/h
VIIKONLOPPUISIN 06-23: 32 €/h

VUOKRAMAILAT 4€/kpl
Vuokramailan voit varata samalla, kun teet kenttävarausta. Meiltä löytyy mailoja miehille, naisille ja lapsille. Mailat löytyvät mustasta laatikosta kentän vierestä. Koodin laatikkoon saat varauksen jälkeen.
Koko kesäkuun ajan mailat ilmaiseksi kenttävarauksen yhteydessä!

PALLOT 8€/tuubi
Voit ostaa palloja kenttävarauksen yhteydessä. Pallotuubit löytyvät mustasta laatikosta kentän vierestä. Koodin laatikkoon saat varauksen jälkeen.

KENTÄN SIJAINTI

Padel-kenttä sijaitsee Kalevankankaantie 5, 50120 Mikkeli

VAKIOVUOROT

Vakiovuoroja voi varata numerosta 045-2086680. Hinta 30€/tunti.

YHTEYSTIEDOT
Janne Moilanen / 045-2086680

PADELIN SÄÄNNÖT

  • Pisteet lasketaa padelissa samoin kuin tenniksessä
  • Pelataan aina nelinpelinä 2 vs 2
  • Harjoituspelinä voi olla kaksinpeli
  • Syöttö alakautta, 2 mahdollisuutta, syöttöviivan takaa vastustajan syöttöruutuun ristikkäiselle puolelle.
  • Syötönpalautuksen jälkeen palloa saa lyödä suoraan ilmasta tai pompun kautta. Myös pompun jälkeen oman lasiseinän kautta tai suoraan ilmasta oman lasiseinän kautta vastustajan kenttään.
  • Palloa ei saa kuitenkaan lyödä verkkoseinän kautta vastustajan puolelle.
  • Pallo saa pompata padelissa maahan vain kerran ennen lyöntiä vastustajan puolelle ja sen tulee pompata kerran maassa ennen, kuin se osuu seiniin.

Lue lisää padelin säännöt

Padelin Mikkelissä tarjoaa ToriSport

Tule kokeilemaan mielenkiintoista uutta mailapeliä, padelia, nyt ensimmäisenä Mikkelissä! Kenttä auki päivä klo 06-23. Peliä voit harjoitella kaksinpelinä, mutta parhaimmillaan padel on nelinpelinä.

Lähitapiola areena

LähiTapiola Areena tarjoaa hienot puitteet jalkapallolle, kuntoilulle, leikille ja tapahtumille.

Katso vuorot

Padel Mikkeli

Padel Mikkeli nyt avattu LähiTapioala Areenan vieressä!

Lue lisää

Uutiset