Tapahtumat

ToriSport tuottaa kymmeniä liikuntatapahtumia ympäri Suomea.
Kysy tarjous alla olevista tai kerro ideasi meille niin keksitään juuri teidän tarpeisiin sopiva tapahtuma ja välineistö!

ToriSport
ToriSport-tapahtumat tuovat liikunnan ja leikin riemua keskelle kaupunkia ja normaalisti torille, mutta olemme olleet jo kauppakeskusten pihoillakin tällä kokonaisuudella. Kaikki ToriSport-tapahtuman pisteet ovat ilmaisia kävijöille ja katselijoille. Kaupunkien tapahtuma-avustus tai ostopäätös sekä yhteistyökumppanit mahdollistavat sen, että rahaa menee sinulta ehkä vain poppariin ja hattaraan!

LastenMaailma
Kauppakeskusten tyhjiin liiketiloihin tehdään tilauksesta leikki- ja liikuntapaikkoja viikonlopuksi tai vaikka muutamaksi kuukaudeksi.

Liikkuva LastenMaailma
Tuomme tämän kokonaisuuden urheilukentälle, parkkipaikalle, markkinoille ja muille vastaaville paikoille. Kokonaisuus voidaan tehdä ilmaisena kuntien, kaupunkien, yhdistysten tai yritysten maksamana tai voidaan myös veloittaa jokaiselta kävijältä maksu.

PomppuMaailma
Tuotamme yhteistyössä helsinkiläisen Happy Beavers Oy:n kanssa Suomen suurimman liikkuvan sisäleikkipuistokiertueen, PomppuMaailman. Syksyn 2021 kiertue käsittää jo 8 kaupunkia. Lisätietoja: www.pomppumaailma.fi

Lähitapiola areena

LähiTapiola Areena tarjoaa hienot puitteet jalkapallolle, kuntoilulle, leikille ja tapahtumille.

Katso vuorot

Padel Mikkeli

Padel Mikkeli nyt avattu LähiTapioala Areenan vieressä!

Lue lisää

Uutiset